ŠΞЙĆǾŘ
ŠΞЙĆǾŘ
مردی از دنیای مجازی 
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک های دوستان
ثبت سایت در گوگل">ثبت در سایت

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دنیای مطالب طلایی و آدرس google4004.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





لینک های ویژه
پيوندهای روزانه

درد حاد و مزمن

درد سرطان می تواند حاد یا مزمن باشد. درد حاد دردي است که تنها مدت کوتاهی طول بکشد. درد مزمن طولانی است. به عنوان مثال عمل جراحی می تواند درد حاد ایجاد کند. درد هنگامیکه زخم بهبود می یابد برطرف می شود. در این مدت، ضد دردها معمولاً درد را تحت کنترل درخواهند آورد.

محدوده درد مزمن می تواند از خفیف تا شدید باشد. درد می تواند همیشه وجود داشته باشد. شما درد مزمن را با نام ” درد مقاوم” نيز مي شنوید، مسكن ها یا روش های دیگر کنترل درد می توانند به شكل موفقیت آمیزی درد مزمن سرطان را در میان حدود 95نفر از هر 100نفر (95%) کنترل کنند.

اگر شما درد مزمن سرطان دارید، ممکن است گاهي اوقات دچار درد حادي شويد که با داروهایی که در حال مصرفشان هستید کنترل نمی شود . این درد اغلب ” درد رسوخ کننده” نامیده می شود. اگر ضد دردهای معمولي مصرف مي كنيد اما هنوز مواقعی درد دارید پزشكتان را در جريان بگذاريد. او می تواند برای شما دوزهای بالایی از ضد دردها را تجویز کند تا هنگام نیاز مصرف کنید.

نوع دردی که دارید هرچه باشد می تواند کیفیت زندگی شما را تحت تاثیر قرار دهد. درد مزمن می تواند انجام کارهای روزمره از قبیل حمام کردن، خرید کردن، غذا پختن، خوابیدن و غذا خوردن را برای شما سخت کند. گاهی اوقات برای دوستان و اقوام نزدیک شما بسیار سخت خواهد بود که این مسئله را درک کنند چرا که آنها درد شما را احساس نمی کنند.

انواع درد سرطان

برای پزشک شما بسیار مهم است که نوع و علت درد شما را كشف كند تا بتواند به درستي آن را درمان كند. دردهای مختلف به روش های گوناگوني درمان می شوند. ممکن است شما یک یا بیش از یک نوع از اين سه نوع درد اصلی را داشته باشید:

· درد عصبی

· درد استخوانی

· و درد بافت نرم

نوع دیگری از درد می تواند پس از قطع اندام ها یا بخش دیگری از بدن ایجاد شود. در واقع اين نوع دیگری از درد عصبی است و درد فانتوم نامیده می شود.

درد عصبی

این درد با فشار روی اعصاب یا طناب نخاعی یا با تخریب اعصاب ایجاد می شود. پزشک شما ممکن است آنرا درد نوروپاتیک بنامد. درمان این درد معمولاً از انواع دیگر دردها مشکل تر است. مردم اغلب درد عصبی را به صورت سوزش یا احساس خزیدن چیزی زیر پوستشان توصیف می کنند. درد عصبی معمولاً گسترده نیست. شما اغلب این درد را در یک محل خاص یا شاید در امتداد مسیر یک عصب احساس می کنید.

درد عصبی نوعی درد است که می تواند گاهی اوقات برای مدت طولانی پس از یک عمل جراحی ادامه داشته باشد. اعصاب در طی جراحی قطع می شوند و زمان طولانی طول می کشد تا بهبود یابند زیرا به کندی رشد می کنند. درد عصبی به طور معمول، بخصوص پس از جراحی روی قفسه سینه (توراكوتومي) مشاهده مي شود. برخی افراد ممکن است در اطراف زخمشان برای دو سال یا بیشتر پس از جراحی درد داشته باشند. اگر چه این درد درنهایت برطرف می شود اما زمانیکه وجود دارد درمان آن مشکل است.

درد استخوانی

درد استخوانی می تواند یک ناحیه خاص یا قسمت هاي مختلفي از بدن را بسته به اینکه چقدر سرطان گسترش یافته است يه طور هم زمان مبتلا کند. مردم اغلب آنرا به صورت درد، بی حسی یا تیرکشیدن توصیف می کنند. درد استخوان در افرادیکه سرطان سینه، پروستات یا ریه دارند بسیار معمول است. سرطان به استخوان گسترش می یابد و رشد درون استخوان و تخريب آن است كه باعث ايجاد درد مي شود. شما ممکن است درد استخوان را به نام درد سوماتیک نیز بشنوید.

درد بافت نرم

درد بافت نرم به معنای درد یک عضو یا عضله بدن است. به عنوان نمونه، شما ممکن است دردی را در کمرتان احساس کنید که در اثر تخریب بافتی کلیه ایجاد شده است. شما همیشه نمی توانید محل دقيق درد را مشخص کنید اما معمولاً به صورت يك درد تیز، مداوم یا تیرکشنده توصیف می شود. شما ممکن است درد بافت نرم را به نام درد احشایی نیز بشنوید. برخی از دردهای بافت نرم به جای خود عضو از پوشش آن ناشی می شوند. کبد اعصاب ندارد. اگر دچار سرطان شود معمولاً از آنچه باید باشد بزرگتر است. کبد بزرگ شده باعث كشش پوشش فيبروزي مي شود كه نامش كپسول كبد است. کپسول حاوی پایانه های عصبی است و كشيده شدن آن باعث ايجاد درد مي شود. این درد کپسول کبدی نامیده می شود.

درد فانتوم

افراد با سارکوما یا استئوسارکوما گاهی اوقات مجبور به قطع عضو هستند. شما ممکن است پس از قطع بازو و يا پايتان در اين اندام ها احساس درد كنيد. این درد، (درد فانتوم) است. اما این یک مورد بسیار واقعی است و افراد گاهی اوقات این درد را غیرقابل تحمل توصیف می کنند. شما ممكن است درد فانتوم را پس از برداشتن سینه ها نیز احساس كنيد.

پزشکان هنوز تلاش می کنند که بفهمند چرا درد فانتوم رخ می دهد. یک تئوری این است که “بخش تفکر” مغز شما می داند که بخشی از بدن شما برداشته شده اما “بخش احساس” مغز شما نمی تواند این را درك كند. علل احتمالي دیگر درد فانتوم عبارتند از:

· تغییرات در فشار یا دمای هوا

· استرس

· حرکت نکردن کافی و نشستن یا ایستادن ناچیز

· بیماریهای دیگر از قبیل آنفولانزا و عفونت

· جراحی کردن توسط یک جراح بی تجربه

بین 6و7 نفر از هر 10نفر(70%-60) که بازو يا پايشان قطع شده است درد فانتوم را احساس می کنند. در حدود یک سوم زناني که تحت عمل برداشتن سینه جهت درمان سرطان سینه قرار گرفته اند درد فانتوم ايجاد مي شود. درد معمولاً پس از سال اول کاهش می یابد اما برخی از مردم هنوز پس از یکسال یا بیشتر آن را احساس می کنند.

درد فانتوم کاملاً معمول است. این درد غير واقعي نيست. در بیشتر مردم درد پس از چند ماه برطرف خواهد شد. چنانچه گویی مغز شما تشخیص داده که بخشی از بدن شما برداشته شده است. مطمئن شوید که به پزشکتان اجازه داده اید که در مورد درد فانتوم که به ضد دردها پاسخ می دهد بداند.

- درد شما تا چه اندازه مي تواند زياد باشد؟

میزان دردی که شما در اثر سرطان احساس مي كنيد به عوامل زیر بستگی دارد.

· نوع سرطانی که دارید

· سرطان کجا است

· مرحله سرطان

· شما قادر هستید چه میزان درد را تحمل کنید.

میزان دردی که شما می توانید در مقابل آن مقاومت کنید آستانه درد شما است. هر کس آستانه درد متفاوتی دارد. این مسئله به اینکه شما چقدر ضعیف یا قوی هستید مربوط نیست. این فقط یکی از علت هاست.
 

برای بیماران سرطانی
آگاهی به این موضوع که شما مبتلا به بیماری سرطان شده-اید، تجربه-ای بسیار سخت است.
بعد از تشخیص سرطان شاید شما احساس دلواپسی و ترس کنید یا در هم بشکنید و متعجب از اینکه چگونه در روزهایی که در پیش دارید با این بیماری مقابله خواهید کرد. در اینجا به 10 نکته در مورد مقابله با بیماری سرطان اشاره شده است.
1- اطلاعات مفید در مورد تشخیص بیماری سرطان جمع-آوری کنید: سعی کنید اطلاعات بیشتری کسب کنید، اطلاعات سودمند و مفید که تا حد امکان به تشخیص بیماری شما کمک می-کند. توجه داشته باشید در اولین جلساتی که با پزشکان دارید یکی از افراد خانواده یا یکی از دوستان را همراه با خود ببرید. سوالات و مواردی که باعث نگرانی شما می-شوند را پیشاپیش بر روی کاغذی یادداشت کنید و همراه خود بیاورید. سوالاتی که باید از پزشک سوال کنید:
- من مبتلا به چه نوع سرطانی هستم؟
- سرطان در کجا پدید آمده است؟
- آیا سرطان پخش شده است؟
- آیا بیماری من قابل درمان است؟
- انواع درمان من چیست؟
- در چه حالت درمان من سودمند خواهد بود؟
- در طول درمان باید منتظر چه چیزهایی باشم؟
- عوارض جانبی درمان من چیست؟
- در چه مواقعی باید با پزشکم تماس بگیرم؟
- من چه کارهایی می-توانم انجام بدهم تا سرطان من برنگردد؟
- آیا این امکان هست که فرزندانم یا دیگر افراد خانواده​ام مبتلا به این بیماری شوند؟
2- راه-های ارتباطی را باز نگه دارید: صادق باشید و رابطه​های دو طرفه با کسانی که دوستشان می-دارید را نگه دارید. پزشک شما، دوستانتان و دیگران می-توانند به شما کمک کنند. شاید شما مشخصاً احساس کنید از بقیه جدا شدید، چرا که افراد شما را از اخبار بد مطلع نمی-کنند. اگر شما در مقابل آنها مقاومت کنید و دیگران با شما احساس راحتی کنند، می-توانید از هم قوت قلب بگیرید.
3- تغییرات فیزیکی که ممکن است در طول درمان ایجاد شود را پیش-بینی کنید: پزشک شما تغییراتی که شما باید پیش​بینی کنید را به شما می-گوید. اگر داروهای شما باعث شود شما موهای خود را از دست بدهید٬ می-توانید از ابزارهای تطبیقی مثل کلاه گیس، پوستیش، تکه-های مو و آرایش استفاده کنید. بعد از تشخیص سرطان قبل از اینکه شروع به درمان کنید بهترین وقت برای این است که شما خود را برای هرگونه تغییری آماده کنید. خودتان را از هم اکنون آماده کنید تا بهتر بتوانید با این بیماری مقابله کنید.
4- ادامه دادن یک زندگی سالم: این نکته می-تواند سطح انرژی شما را افزایش دهد. خوردن یک رژیم غذایی سالم شامل انواع مختلف غذاها و استراحت کافی ممکن است به شما کمک کند تا بتوانید با اضطراب، استرس و خستگی ناشی از سرطان و درمانش مقابله کنید. تمرینات و مشارکت در فعالیت-های لذت​بخش نیز سودمند خواهد بود. این اطلاعات که به افراد پیشنهاد شده و افرادی که در طول درمان تمرینات بدنی دارند این امکان را می-دهد که زندگی طولانی-تری داشته باشند.
5- به دوستان و افراد خانواده خود اجازه دهید به شما کمک کنند: دوستان و اقوام می-توانند با شما به مسافرت-های دسته جمعی بیایند و به شما کمک کنند تا کارهای دشوار و طاقت-فرسای خانه را انجام دهید. یاد بگیرید که کمک آنها را بپذیرید. پذیرفتن کمک از کسانی که به شما علاقه دارند این حس را در آنها به وجود می​آورد که در لحظات دشوار زندگی با شما سهیم هستند. همچنین خود شما نیز افراد خانواده را تشویق کنید تا در صورت لزوم به شما کمک کنند. تشخیص بیماری سرطان تأثیرات بدی بر روی خانواده بیمار دارد و اضطراب را بیشتر می-کند. مخصوصاً این تأثیر بر روی شخصی که از بیمار مراقبت می-کند بیشتر است. پذیرفتن کمک در طبخ غذا و کارهای مشکل از همسایگان یا دوستان راه​هایی است که برای جلوگیری از کم کردن استرس و اضطراب پرستار بیماران سرطانی.
6- اهداف و اولویت-های زندگی خود را مرور کنید: تصمیم بگیرید که واقعاً چه چیزی در زندگی شما مهم است. از فعالیت-هایی که به آن علاقه ندارید دوری کنید و اگر لازم باشد سعی کنید یک سرگرمی تازه ایجاد کنید. افکار و احساساتتان را با آنها شریک کنید. ارتباطات به شما کمک می-کند که از اضطراب و استرس ناشی از این بیماری بکاهید.
7- سعی کنید زندگی معمولی خود را ادامه دهید: زندگی معمولی را ادامه دهید، ولی مد نظر داشته باشید که در صورت امکان در روال عادی زندگی تعدیل داشته باشید. هر روز همانگونه که هست در لحظه سپری کنید. در شرایطی که آینده نامشخص است مسلط شدن به این استراتژی (دم را غنیمت شمردن) آسان-تر است، زیرا که برنامه-ریزی و سازماندهی ممکن است که ناگهان در هم بریزد.
8- مبارزه با افکار موهوم و غلط: بعضی از افکار موهوم در مورد بیماری سرطان هنوز وجود دارد. دوستان شما ممکن است در این فکر باشند که سرطان بیماری-ای واگیردار است یا همکاران شما ممکن است در مورد سلامت شما برای انجام و ادامه کارهایتان شک داشته باشند یا عده​ای از روی ترس چیزهای اشتباهی بگویند. در برابر رفتار دیگران مصمم باشید. به دوستان خود یادآور شوید که اگر چه سرطان یک بخش ترسناک از زندگی شماست٬ ولی این باعث نمی-شود که آنها از اینکه در کنار شما باشند بترسند.
9- اختیارات بیمه: اگر شما مشغول به کار هستید٬ ممکن است احساس کنید به دام افتاده-اید، زیرا به خاطر ترس از نداشتن شرایط بیمه جدید نمی-توانید شغلتان را عوض کنید. اگر بازنشسته هستید ممکن است به سختی بتوانید بیمه جدید خریداری کنید. تحقیق کنید که کشور شما چگونه بیمه http://razy.irی برای افرادی که مشکل تحت بیمه قرار می​گیرند را تحت پوشش قرار می-دهد. به سازمان-های بیمه مراجعه کنید. در تمام این مراحل افراد خانواده و… به شما کمک خواهند کرد.
10- رویکرد خودتان را برای مقابله با بیماری توسعه دهید: درمان بیماری سرطان در هر شخص مجزا است. بنابراین شما استراتژی مخصوص به خود را دنبال کنید. چند ایده در این​باره:
- تمرین تکنیک-های تمدد اعصاب
- احساسات خود را صادقانه با افراد خانواده، دوستان یا مشاور در میان بگذارید.
- مجله​هایی را که به شما کمک می-کند افکارتان را سازماندهی کنید مطالعه کنید.
- وقتی در تصمیم​گیری به مشکل ب رمی-خورید از تمام انتخاب-ها و راه-حل-ها یادداشت بردارید.
- شخصی را پیدا کنید و با آن ارتباط روحی و احساسی برقرار کنید.
- لحظاتی را تنها باشید.
- در فعالیت-های گروهی و کارهای اجتماعی در حد امکان مشارکت کنید.

__________________

پیشگیری از سرطان



1- ماده شیمیایی Dioxin باعث بروز سرطان خصوصاً سرطان سینه می شود.

2- دیوکسین یک سم بسیار قوی برای سلولهای بدن است.

3- اخیراً تحقیقاتی توسط دکتر Edward Fujimoto مدیر برنامه ریزی سلامت بیمارستان Castle آمریکا راجع به دیوکسین و چگونگی عملکرد آن در بدن صورت گرفته كه در نتيجه آن توصيه هاي ذيل ارائه شده است :

4- بطری های پلاستیکی آب را در فریزر برای انجماد قرار ندهید چون این کار باعث آزادسازی سم دیوکسین از ظروف پلاستیکی می شود.

5- نباید غذاهای خود را در ظروف پلاستیکی در مایکروویو گرم کنید مخصوصاً در مورد غذاهای حاوی روغن و چربی او اعلام نموده ترکیب «چربی ـ حرارت بالا و پلاستیک» باعث آزادسازی دیوکسین به داخل غذا و نهایتاً بدرون سلولهای ما میشود.

6- بجای آن براي گرم كردن غذا استفاده از ظرف شیشه ای مثل پیرکس و چینی توصیه می شود، در این حال شما همان نتیجه را از گرم کردن غذا فقط بدون دیوکسین میگیرید.

7- غذاهای فوری (Fast Food) و سوپها باید از ظرف یکبار مصرف تخلیه و در ظرف دیگری گرم شوند.

8- کاغذ بد نیست ولی نمی دانیم که مطمئن تر از ظروف شیشه ای و غیره باشد.

9- وقتیکه قبلاً رستورانهای غذای فوری (Fast Food) غذا را از ظروف یونولیت (Foam) به ظرف کاغذی جابجا کردند، مسئلۀ دیوکسین یکی از دلایل انجام این کار بود.

10- لفاف های پلاستیکی فقط وقتی خطرناکند که با غذا برای پخت در مایکروویو استفاده شوند.

11- فرآوری غذاها در حرارت خیلی بالا باعث حل شدن و آزاد شدن دیوکسین از پلاستیک و تزریق آن بداخل غذا می شود.

12- به عنوان جایگزین پوشاندن غذا با یک لفاف کاغذی توصیه می شود.

نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان



بعد از بیماری های قلبی- عروقی، سرطان به عنوان دومین عامل مرگ و میر در بیشتر کشورهای توسعه یافته مطرح است
سالانه حدود هفت میلیون نفر در جهان در اثر ابتلا به سرطان جان خود را از دست می دهند و بر آورد می شود تا سال 2020 شمار موارد جدید ابتلا به سرطان در هر سال از ده میلیون نفر به 15 میلیون نفر برسد و حدود 60 درصد از این موارد جدید در کشوهای کمتر توسعه یافته خواهد بود.
در کشورهای توسعه یافته سرطان های ریه، کولون، پستان و پروستات شیوع بیشتری دارند و در مناطق کمتر توسعه یافته سرطان های معده، کبد، مری، دستگاه ادراری و تناسلی بیشتر شایع هستند. شیوع سرطان پستان در بیشتر کشورها درحال افزایش است. در کشور ما نیز سرطان معده در مردان و سرطان پستان در زنان از شیوع بالاتری برخوردار است. تغییر شیوه زندگی نیز در اکثر نقاط دنیا در افزایش شیوع سرطان موثر بوده است.

واژه سرطان به فرآیند تکثیر کنترل نشده بافت ها اطلاق می شود. عوامل مختلفی در بروز سرطان موثر شناخته شده اند، در حالی که مصرف دخانیات بزرگ ترین عامل ایجاد سرطان است. اصلاح رژیم غذایی و انجام منظم فعالیت های بدنی، عوامل مهمی در پیشگیری و کنترل سرطان به شمار می روند. مواد غذایی می توانند نقش مهمی در مراحل مختلف بروز سرطان توسط عوامل سرطان زا داشته باشند.

عوامل موتاژن مانند افلاتوکسین تولید شده توسط کپک ها یا نیتروزآمین ایجاد شده در غذاهای حاوی نیتریت یا نیترات در مرحله آغاز سرطان موثر شناخته شده اند.

بعضی از عوامل غذایی با کاهش صدمه به DNA خاصیت ضد سرطانی دارند، مانند مواد شیمیایی موجود در دارچین یا کلروفیلین موجود در کلروفیل ها.

بعضی دیگر از ترکیبات نیز با غیر فعال کردن مواد سرطان زا، خاصیت ضد سرطانی دارند مانند پیتید گلوتاتیون یا ویتامین E با خاصیت آنتی اکسیدانی خود با ویتامین C با نقشی که در مورد نیتریت ایفا می کند. مواد غذایی همچنین ممکن است منجر به پیشرفت یا مهار سرطان شوند که اثر آنها توسط تاثیری است که بر وضعیت سیستم ایمنی بدن می گذارند.

عوامل غذایی که در پیشگیری از انواع سرطان موثر شناخته شده اند به طور خلاصه شامل موارد زیر هستند:
*سبزی ها به ویژه سبزی های برگ سبز، هویج و میوه ها منجر به کاهش موارد ابتلا به سرطان ریه، معده و روده می شوند. فعالیت بدنی نیز در کاهش بروز سرطان روده موثر شناخته شده است.

*چربی زیاد در رژیم غذایی و چربی های اشباع و حیوانی در افزایش شیوع سرطان پروستات موثرند. لیکوپن (گوجه فرنگی)، فیتواستروژن های سویا نیز از عوامل موثر در کاهش شیوع این سرطان هستند.

به طور کلی سبزی ها، میوه ها، آنتی اکسیدان ها،- فیتو کمیکال، سیر، پیاز، کاهش چربی دریافتی، فیبر غذایی، کنترل وزن و فعالیت بدنی در کاهش بروز انواع سرطان موثر شناخته شده اند.

*سالسیلات موجود در بعضی از مواد غذایی مثل قارچ، کشمش، توت فرنگی، سیب و ادویه ها مثل آویشن و دارچین، نیز در کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان موثرند.

*روش های طبخ و نگهداری مواد غذایی نیز در این زمینه موثرند. روش های نادرست طبخ مانند دود دادن، نمک سود کردن، حرارت دادن شدید مواد غذایی با ایجاد ترکیبات سرطان زا مثل هیدرو کربن های پلی سیکلیک و آمین های هتروسیکلیک باعث افزایش شیوع سرطان می شوند. پری و پروبیوتیک های موجود در ماست و شیر از عوامل غذایی موثر در کاهش ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش مثل سرطان معده هستند.

از آنجا که عوامل غذایی علت حدود30 درصد از موارد ابتلا به سرطان را در کشورهای غربی تشکیل می دهد، می توان گفت رژیم غذایی پس از دخانیات دومین عامل قابل پیشگیری از سرطان به شمار می آید. در سال های اخیر شواهد زیادی مبنی بر ارتباط اضافه وزن و چاقی با انواع زیادی از سرطان ها نظیر سرطان مری، پستان و آندومتر به دست آمده است که خود به طور مستقیم با رژیم غذایی مرتبط است.
از آنجا که تغذیه نامناسب، فقدان تحرک جسمانی، چاقی و مصرف دخانیات عوامل خطرناک مشترک در بروز بیماری های مزمن هستند، اجرای برنامه های پیشگیری از سرطان در قالب برنامه های ملی پیشگیری به شکل ادغام یافته با سایر بیماری های مزمن راهبرد مناسبی برای کاهش شیوع این معضل http://razy.irی است.
 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ پنج شنبه 11 / 3 / 1391برچسب:, ] [ 2:20 بعد از ظهر ] [ ŠΞЙĆǾŘ ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید ورود شما رو به این وبلاگ خیر مقدم میگم امیدوارم لحظات خوشی در این وبلاگ به سر ببرین راستی دوستان اگه اومدین سر زدین یه نظر کوچیک بدین حتما خونده میشه و در حد توانم بهش عمل میکنم موفق و پیروز باشید
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 26
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 87
بازدید ماه : 2793
بازدید کل : 170353
تعداد مطالب : 626
تعداد نظرات : 61
تعداد آنلاین : 1


داغ کن - کلوب دات کام آی پی شما: 37.63.135.200 ثبت شد
#bluepearlWrap {width: 98%;}